God husholdning = Bra familieliv - IBIE Home Blog
15435
post-template-default,single,single-post,postid-15435,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

God husholdning = Bra familieliv

Husarbeid og husholdning er en viktig del av styring av hjemmet, men god kommunikasjon er nøkkelen til å ha selve husholdningen i orden. Kommunikasjon er toveis. Om du har et barn, vil du oppleve at når det blir eldre og mer uavhengig, så kan det bli vanskeligere for mann og kone og ha en åpen og ærlig kommunikasjonen. Å ha en åpen og ærlig kommunikasjon med barna hjemme, utvikler en god kommunikasjon mens de fortsatt er i svært ung alder. Enten det er under frokost, lunsj eller middag bør du planlegge en daglig, 5 til 10 minutter samtale med hele familien. Kom opp med korte og enkle spørsmål som er enkle å svare og åpne opp med.

Mens barnet blir eldre bør kompleksen av spørsmålene økes. Dette hjelper de å verbalisere sine følelser bedre, og dette kan hjelpe deg med å evaluere hvordan barnets dag gikk. Som forelder, så bør du sørge for å også dele dine egne følelser. Det er viktig å vise barna at det er bra og morsomt å snakke sammen med familien. Hjelp dem å se hvor viktig deres følelser og syn er for deg ved å gi din udelte oppmerksomhet. Gjør dette til en daglig vane til familien din, dette kan forbedre dine roller og forhold til hverandre.

No Comments

Post A Comment