Boligdesign - IBIE Home Blog
15438
post-template-default,single,single-post,postid-15438,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Boligdesign

Et nytt hus er som et tomt lerret… klar til å sette på noe kunst. Få muligheten til å gjøre din bolig vakrere og forvandle hvert rom til en plass du vil elske. Huset er en refleksjon av din personlighet – dekorer det derfor med sjarm og mysighet!

Mal veggene i hjemmet, slik at det frisker opp utseendet og kan legge til litt interesse. Velg en farge som utfyller personligheten din, og som gjør plassen rolig og avslappende.

Prøv nye ulike møbler. Dette er kanskje det viktigste aspektet av dekorasjon. Vurder å ta med noen nye møbler. Test ut møbler som reflekterer og passer med din personlighet. En dekorativ lagring kan kjempe rundt hjørnet av huset ditt, så dette kan bli attraktivt mens du oppbevarer ting.

Gamle møbler og aksenter kan pusses opp. Gammelt antikviteter kan males. Gamle sofaer kan bli polstret med billige, men myke stoffer. Fyll plassen på veggene med kunstverk! Velg et kunstverk som utfyller fargen og temaet på rommet.

No Comments

Post A Comment